Най – известният скандалджия и шоумен Слави Трифонов коренно променил характера си в последните месеци, издадоха потресени от развитието негови служители.

След като се забърсал с танцьорката Мартина Огнянова, Дългия станал в пъти по – щедър и на моменти буквално пръскал пари наляво и надясно.

Последните му действия били на път тотално да разбият черният му имидж на стиснат богаташ и да го превърнат в обичан от всички клиент. Напоследък, Слави не само хвърлял луди пари за екскурзии и подаръци на Мартина, ами дори започнал да оставя повече от щедри бакшиши на добре представилите се сервитьорки.

За подобна смайваща случка разказала келнерка от скъпарски столичен ресторант, която еднолично намазала със 100 лева поощрение, заради добре свършената работа.

''Слави и Мартина дойдоха само двамата, с тях нямаше дори и охрана. Хапнаха малко, не са прекалявали, но поръчаха бутилка от най – скъпите вина. Сметката им набъбна до малко повече от 200 лева, но те си бяха спокойни и си говореха нещо'' – разказва сервитьорката, пише skandalno.net.

Когато решили да си тръгват, Слави Трифонов извадил три стотачки и с усмивка ги подал на момичето, казвайки й да задържи рестото. Тя отначало не повярвала на ушите си, но водещият обяснил, че е доволен от нейното усърдие и й дава да се почерпи.