От няколко седмици насам Слави Трифонов е неузнаваем.

Диктаторският му характер е укротен и нещо повече – започнал е да става дори любезен.

До скоро подобно поведение от негова страна било немислимо. Колегите му вече го наричат симпатично „Влюбеният Шекспир”, защото е сигурно, че причината за тази пълна промяна е на вълшебницата, наречена Любов, пише kliuki.bg.

Дългия е преобразен от годеницата си Мартина. Откакто е с балерината, той е станал по-добър човек. А най-забележителното е, че лека-полека се освобождава от параноята, че някой все го дебне, шпионира и предава. Затова и напоследък все по-често излиза, без да е придружен от бодигардове.

Само преди 2 седмици Слави заведе любимата си на ресторант, като цяла вечер й кавалерстваше. А до неотдавна криеше гаджето си и поддържаше измамния имидж на заклет ерген. Може пък да се е страхувал някой да не урочаса любовта му.

*Мартина

Промяната на Слави Трифонов се усеща осезаемо и в предаването му. Атмосферата там сега е по-ведра, а колегите му направо благославят Мартина, че е укротила опърничавия нрав на Дългия. Преди да се преобрази, въздухът в студиото направо треперел от напрежение.

Слави може да е намалил напрежението в екипа си, обаче с роднините на Мартина вижда много зор. Родителите й не го харесват и смятат, че не е зет като мед. Слави обаче е убеден, че като извади подаръците, нещата ще се преобърнат.

Снимка (водеща): "България Днес"