След като „болният“ Слави Трифонов бе засечен на разходка в Плевен, а после и като журиращ на кастингите за „Lord of the chefs“, сега Дългия бе изловен на купон в столична дискотека.

Тв водещият е наминал от там преди два дни и е прекарал няколко часа в компанията на нейния собственик Петко Димитров, издадоха агенти на kliuki.bg.

Вече 40 дена шоуменът отсъства от собственото си шоу, което буди недоумение сред почитателите му.

„Явно е, че му няма нищо. Каква е тая почивка дето си взима?! Да се връща, че без него шоуто му на нищо не прилича вече“, ядосват се по форумите верните му фенове.

 Има вероятност Слави да се появи чак към средата на март месец.

В момента предаването му се води от неговите колеги, а до броени дни ще започнат да вървят и записи от кастингите за риалити проекта „Танцувай с мен 3-стаен“.

Най-вероятно той ще се завърне след като стартира кулинарния проект „Lord of the chefs“ и успоредно с него ще се посвети на танцувалното шоу.

Благополучието на Слави става по-видимо напоследък.

Шоуменът нанесе годеницата си Мартина в съвсем нов апартамент, а себе си поглези с автомобил, какъвто никой друг няма.

Мерцедесът е CL63 AMG и е с емблематичния за Слави номер 7878. Цялата му колекция от автомобили е с такива табели.

Колата е пристигнала при извънредни мерки за сигурност, директно от Германия. Стъклата били веднага затъмнени. Трифонов от години кара само с такива, макар да е забранено.

Колата е с 570 к. с. и ускорява за 4,5 секунди от 0 до 100 км/ч. Поставен й е електронен ограничител, развивайки по този начин „само” 250 км/ч.

Мерцедесът предлага куп екстри. Макар всичко да е уредено, водещият нямал намерение да кара мерцедеса си по заледени и хлъзгави пътища. За да не похаби мощната си машина, той щял да я подкара напролет.

Запознати със ситуацията около луксозната играчка на Дългия твърдят, че макар автомобилът да е достатъчно скъп, той е платен от Слави в брой.

Колата е записана на фирмата му „7/8”, за да спечели някакви данъчни отстъпки.

Снимка(водеща): Bulphoto