Певицата най-накрая си призна, че със Слави са били нещо повече от колеги, пише в. "ШОУ" в новия си брой.

Запитана само професионални ли са били отношенията й с Трифонов, русокосата чаровница отвръща: “Не! Имаше и лични. Бяхме много добри приятели. Аз винаги съм го чувствала като баща. Още когато започнах в шоуто, му казах в един разговор, че не го харесвам като мъж. Не е мой тип. Той малко ми се обиди, но му мина.

Аз държа професионалните и личните отношения да не се смесват. Не бива там, където работиш, да си вадиш оная работа. Може би заради това той много ме уважава и станахме големи приятели. Аз винаги съм можела да разчитам на него. Помагал ми е и се е грижил за мен”, изповяда Деси, за която Слави признава, че е най-голямата му загуба и болка.

Добрева споделя, че се е разделила с екипа без драми. “Всеки си тръгва по някаква причина, но скандалът никога не е бил основа на раздялата. Аз си бях загърбила учението, имах проблеми в Консерваторията и това е първата причина за напускането ми.

Другата е, че искам да се развивам”, споделя миньончето, разплакало в ефир Горбачов. Деси твърди, че “Шоуто на Слави” й липсва, но в същото време признава, че не го гледа, “тъй като нямала време”.