Уморен и предаден, шоуменът Слави Трифонов повече нямал желание да стои в България и затова правел планове да напусне страната, колкото се може по-скоро – това коментират хората, които работят за него.

Пред свои колеги Дългия споделил, че се чувства предаден, уморен и съсипан и затова вече искал да излезе в пенсия. Желанието му било да остави бизнеса и шоуто си в ръцете на своите сценаристи, като искал тези хора не да работят като негови подчинени, а по-скоро да се стремят да задържат на пазара телевизионния проект, влагайки в него много нови идеи и усилия.

Наскоро по медиите се тръбеше, че Слави се готви за сериозна политическа кариера. Заговори се, че ще основе партия, която ще се казва „Патриот”, и в коалиция с РЗС на Яне Янев, ще се бори срещу властта на Бойко Борисов. Както знаете, отношенията между двамата са доста захладнели  и Слави неведнъж е нападал в шоуто си министър-председателя.

Но напоследък често му се случвало да се оплаква, че повече няма сили да се бори, защото не виждал смисъл. Затова Дългия бил напът не само да зареже предаването си, но и идеята да влезе в политиката. Вече дори все по-рядко се появявал на репетиции и почти винаги нямал настроение.В интерес на истината, Слави отдавна се изчерпа и каквито и нови идеи да му хрумват, няма как предаването му да има този успех, който имаше преди. Но на Дългия явно му е трудно да осъзнае този факт и затова се чувства предаден и съсипан.

Нищо не е вечно и всичко се променя! Дори да е радвал много хора преди години, време е „Шоуто на Слави” да се пенсионира.