Новата тръпка на Слави Трифонов - балерината от "Магаданс" Мартина, лудна по маркови часовници, одумват я колежките й танцьорки.

Варненката всеки ден се появявала с различен уред за отчитане на времето, при това до един суперлуксозни и от скъпарски марки, пише blitz.bg.

Сред новите глезотийки на Мартина нямало часовник, по-евтин от 5000 евро. Клюкарите предполагат, че брюнетката получава марковите изделия от Дългия, който също е запален по тях.

Напоследък той просто дублирал покупките си - купувал по един мъжки и по един дамски часовник от всяка тежкарска марка.

Балерината обаче била предупредена от учиндолеца да не афишира любовните дарове. Момата твърдяла пред колежките си, че майка й била продала земи във Варна и й дала голяма част от парите.

*Мартина

"Абе, дори майка й да й е дала пари, Мартина едва ли би ги харчила така широкопръсто", коментират останалите балерини от "Магаданс".

Според тях Трифонов бил купил и апартамент на новата си любов, където често преспивал.

Припомняме:


Сценаристът на Слави Иво Сиромахов пък се забърка в грандиозен скандал с плагиатство. Плешивият автор на шегите в шоуто ги заимствал от социалната мрежа "Туитър" в Интернет, а после ги представял на шефа си за свои.

От известно време в Интернет вървяла огромна кампания срещу Сиромахов от ощетените потребители, чийто зевзеклъци били дори публикувани в мъжки списания с неговия подпис.

"Иво Сиромахов е засечен да се опитва да краде петното от челото на Горбачов", гласи един от вицовете, пуснати по адрес на крадеца от Интернет-блогър.

Снимка(водеща): Bulphoto