Махленска разправия са на път да си спретнат Кристина Патрашкова и Ирен Кривошиева в Къщата.

Повод за поредния скандал се оказа Аня Пенчева. Патрашкова реши да разкаже подробности около престоя на Аня в Къщата на Биг Брадър. Ирен Кривошиева обаче заяви, че не желае в нейно присъствие да се коментират колегите й от театъра, пише kliuki.bg.

Кристина сподели, че по време на престоя си в къщата Аня е преживяла ужасен сблъсък с Ивайла Бакалова и още не може да се съвземе от него. В отговор Ирен надменно заяви “В мое присъствие не желая да се говори за мои колеги от театъра!”, което доста подразни журналистката, пишат от vipbrother.bg.

Само преди два дни, двете отново бяха на нож, заради коментара на известната журналистка относно книгата на актрисата. Като близка приятелка на Стефан Данаилов и съпругата му, Кристина се опита да ги защити и нарече биографичния роман на Кривошиева „абсолютна простащина“.

Репликата й изкара от релси актрисата, която й вдигна грандиозен скандал и се наложи Патрашкова да се извинява. Сега с превзетото си отношение Ирен отново подразни журналистката. Остава да видим, дали студената война между тях няма да се превърнe в скандал или двете ще запазят учтивия тон до края.