Благой Иванов - Багата е на път да изгуби любовта си заради ВИП Брадър.

Заради шоуто той се раздели с годеницата си Любина, която от близо година е най-близкият му човек. Тя беше до него в най-трудния му момент, но ето че той я изостави, за да се бори за голямата награда в риалитито.

Според близки на Багата тя от самото начало била против участието му в предаването и то заради присъствието на Златка, за която се знаеше по-отрано.

Ето, че сега Благой е по 24 часа в денонощието с нея, а всички помнят страстната им две годишна връзка, пише lifestyle.bg.

Въпреки че в началото двамата се стараеха да се отбягват и да не си говорят, скоро им стана трудно да прикриват, че се познават по-добре от всички в Къщата и подновиха флирта. Багата каза на Злати, че е все така съскапилна и показа, че не е никак безразличен към нея.

Едва ли обаче това се харесва на Любина. Според нейни близки тя е в истерия от отношението на годеника си към бившата. Любина недуомявала защо гаджето й не изпълнява предварителната уговорка да не говори със Златка в Къщата. Момичето е разколебано за бъдещето на връзката си. Тя вече се изнесла от общия им дом и се прибрала при родителите си, за да не стои сама.

Според запознати Любина преживява много тежко липсата на Благой, за чието оцеляване трепереше 4 месеца. Сега тя се чувствала предадена от любимия си и била готова да развали годежа.