Сърцето на поп фолк певицата Малина било препълнено от любов, въпреки несгодите в сексуалния й живот.

Това тя разкри пред камерите на телевизията и допълни, че светлите чувства към нейното момче, работата и любовта на феновете, били в състояние да запълнят всяка една празнина.

Въпреки че нямала сигурен човек до себе си от доста време насам, Малина въобще не се чувствала самотна, защото просто нямала време, пише skandalno.net.

Вечните ангажименти изпълвали съзнанието й до краен предел, но това все пак си имало и своите лоши страни. Една от тях била, че няма възможност собственоръчно да готви за своя син и за приятелите си, което много обичала да прави.

Малина изкара акъла на почитателите си като разказа, че по време на снимките за последния й видеоклип към парчето „Двойници” се разминала на косъм от смъртта. Докато снимали в Долна Малина, по някое време се развихрило толкова силно торнадо, че вдигнало във въздуха цяла къща, пред смаяните погледи на целия екип. Всички останали като попарени и после ходили да си леят куршум за страх. Даже и техниката усещала, че ще се случи нещо, защото камерите отказали да работят преди да мине бурята.

Малина сподели още, че е останала изключително поласкана от своята колежка Райна, която изненадващо й изпратила много мил и поздравителен смс по случай новия клип. Тя останала като гръмната, защото никога не се е и надявала, че конкурентка може да бъде толкова ласкателна в изказванията си.

„В поп – фолка няма лицемерие, защото колежките просто нямаме време. Ние се виждаме изключително рядко покрай огромните си ангажименти. Ако имам късмета да звънна на Азис или Галена, моите най-близки приятелки, се чувствам истински щастлива. При нас никой на никого не пречи” – категорична е Малина.