search icon
search icon

Орлин, Къци и Соня застрашени от изгонване от Къщата

Орлин е номиниран в качеството си на капитан на загубилия отбор в играта по-рано, а Къци събра най-много гласове за изгонване от своите съквартиранти

Орлин, Къци и Соня са съквартирантите, които ще се борят за оставане в Къщата на VIP Brother, стана ясно от епизода, излъчен снощи.

Орлин е номиниран в качеството си на капитан на загубилия отбор в играта по-рано, а Къци събра най-много гласове за изгонване от своите съквартиранти, пише bliasak.bg.

Соня пък беше номинирана от Фънки, който оглави печелившия отбор в проведената игра. Освен привилегията да номинира, Фънки ще има и възможността да спи в царската спалня на Памела Андерсън.

Една от причините, която Фънки изтъкна против Соня, истински озадачи Big Brother: "Прекалено често си сменя дрехите и това малко ме дразни", каза промоутъра.

Една от най-драматичните номинации беше тази на Аксиния, която се разплака в Изповедалнята.

"Трябва да номинирам един човек, от когото съм искала автограф като малка и който помня от толкова години", каза натъжено тя, визирайки Къци.

Сред Съквартирантите с най-много гласове за изгонване беше и Златка Димитрова, като Орлин Павлов я определи като "непрекъснато караща се", а Аксиния - като "кифла".

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари