Аксиния рядко посещава събития и дава интервюта.

Тя призна, че тази част от изкуството не й допада и предпочита творческият процес.

„Предпочитам да създавам музика, светските събития не са ми интересни. Въпреки, че нещата са свързани, трябва да си част от светският живот, за да си успешен”, споделя пред BLife Аксиния.

Аксиния изненада всички с новото си аплоа на инструктор по спининг. Тя е изкарала специален тренинг и вече е професионален инструктор по спининг. До преди две години не се е занимавала със спорт, но много се запалила по спининга, завършила специален тренинг и вече е квалифициран инструктор.

„Инструктор съм по спининг и много ми допада. Не съм тренирала много преди, поддържах се с шоколад и лежане. Сега обаче съм много ентусиазирана, особено, като виждам, че момичетата са много доволни. Зареждам се от тези групи”, каза красавицата.

Аксиния все още е с приятеля си, за който не знаем почти нищо, красавицата не издава кой е. Двамата са заедно вече три години и половина.

„Той е голям пич, много сме щастливи заедно. Аз все още съм влюбена и имам пеперуди в стомаха. Не мисля, че любовта трае само три години, аз съм доказателство за това”, сподели Аксиния.