Виктория Бекъм показа новата си колекция, в която самата тя признава, че е вложила цялата си любов.

Красивата половинка на футболната звезда Дейвид Бекъм представи моделите си в Лондон дни преди старта на Седмицата на модата в Ню Йорк. Наскоро Виктория сподели, че е ужасно уморена от толкова много работа, но е щастлива, че прави това, което обича. "Какво облекчение! Не мога да повярвам, че всичко свърши. Благодаря ви!", бяха думите на дизайнерката след шоуто, което спретна.

Г-жа Бекъм се появи отново в черна стилна рокля, като призна, че не иска нейният тоалет да привлича вниманието повече от тези на подиума. Съпругът й пък събра погледите още със слизането от лимузината, която го докара до мястото на събитието. Бившият капитан на Англия впечатли с елегантния си външен вид, масленозелено сако, бяла риза, вратовръзка и черен панталон. Бекъм се появи на представянето заедно с дъщеря си Харпър Севън, която беше в бяла рокля и черни обувчици.

Двамата изгледаха ревюто от първия ред заедно с тенисистката Мария Шарапова и още куп известни личности, облечени в дрехи на Виктория Бекъм. След това партито продължи в любимия ресторант на семейство Бекъм "СоХо".



Източник: