Предаването „Нека говорят“ на Би Ти Ви може да остави водещия да си говори сам.

Само по себе си то има зрителски интерес, но тъй като събеседниците са подбрани и са предимно бойкоугодни, а в телевизията се шири жестока цензура, водещият Росен Петров и в пълен стрес.

Малкото му зрители непременно ще се насочат към Нова телевизия, където в същия часови пояс на бял кон и с много надежди се връща Кеворк Кеворкян.

Съвсем естествено е любителите на публицистичните предавания веднага да превключат канала, защото Кеворк е легенда в журналистиката и пиперливият му език често кара гостите да се изпотяват, а разговора при Росен върви монотонно и даже се налага да кима в знак на съгласие с някои събеседници.

Петров преживял силна душевна драма и буквално рухнал. Най-вероятно защото не може да си позволи свободата на конкуренцията и да извика такива събеседници, че да върне зрителите при себе си. А очаквания нисък рейтинг пък може да му коства и службата.

Бившият единомишленик на Слави Трифонов в момента се тресе от нерви и за пръв път излиза от кожата си. Той е направил консултация с лекари и те му изписали успокоителни. Лошото е, че под въздействието им той ще стане апатичен, бавен и още повече ще направи предаването беззъбо.

Приятели го утешавали, че за всеки влак си има пътници, но в момента Росен имал чувството, че кара празен влак.