Първи в списъка с брадъри на продуцента Нико Тупарев били участниците в най-скандалния любовен триъгълник за миналата година – Иван Христов, бившата му половинка Вихра и настоящата му Ирина Сарачинова.

Убедени, че с тяхното участие ще надмине успеха на досегашните издания на риалитито, продуцентите насочили цялата си енергия към преговорите с триото.

Шефовете на Нова ТВ дори се съгласили да преглътнат факта, че в ефира им ще се появява лице на ТВ7. Резултатите били по-важни от фирмената политика, а те били повече от обещаващи, пише kliuki.bg.

След трескава подготовка по аргументите си, Тупарев се опитал да убеди Вихра, Иван и Ирина, че ВИП Брадър е най-добрият начин да оправят веднъж завинаги отношенията си, и то пред хиляди свидетели.

Зрителите щели да опознаят истинската им същност и да отсъдят кой е крив и кой – прав.

Запознати споделят, че Вихра проявила интерес към предложението, особено след като научила сумата, с която ще бъде компенсирана, и след като вече на практика е безработна. Припомняме, че брюнетката вече няма да е водеща на предаването ''Споделено с...'' по TV7, като на нейно място ще се изявява фолк певицата Кали.

В светските среди отдавна се говори, че бившият й мъж Иван Христов е намалил драстично издръжката й. Отнел й даже и скъпарския джип, чийто лизинг покриваше, за да може Вихра да движи със самочувствие по столичните улици.