Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева отказали примамлива сума от 80 000 лв., за да влязат в къщата на „ВИП Брадър”, пише в. „Уикенд”, цитиран от .

Продуцентът Нико Тупарев се надявал новата светска двойка да не се откаже. Опосума обаче набързо разбил надеждите на Тупарев.

„Никога, за нищо на света не бих влязъл с Ирина в Къщата. За 800 000 лв. бих влязъл и с тризначките”, все пак казал цената си Иван.

Неотдавна се заговори, че решението двойката да не участва във „ВИП Брадър” било взето от Ирина, която се оказала доста свенлива. Водещата била категорична, че не иска да се преоблича пред камерите.

*Иван и Ирина

Друга скандална двойка, за която се говори, че ще блесне в риалитито са Николета и нейният съпруг Валери Божинов, който се оказа по-голям интригант, отколкото футболист. Вечните съперници на семейство Божинови – Алисия и Ники Михайлов също са спрягани за едни от съквартирантите в къщата.

Очаква се зрителите на Нова телевизия да станат свидетели на голям скандал през септември, когато тръгва поредния сезон на „ВИП Брадър”.

*Николета и Валери

Според запознати Ни Ло разказвала наляво и надясно, че няма търпение да започне участието й в риалитито, за да натрие носа на бившата на съпруга си. Феновете на Алисия обаче не вярват певицата да падне до нивото на футболната съпруга и да се замеси в махленски свади и интриги. Според тях Ася изобщо нямала намерение да става част от декора на прословутата къща, пише kliuki.bg.

Останалите участници, от които продуцентите очакват потвърждение са журналистът Крум Савов и съпругата му Мая, Ники Кънчев, Софи Маринова, Устата, Азис, Глория, Мая Бежанска, манекенката Ива Янкулова и политик, чието име засега не е известно.

*Ники и Алисия (Снимка: сп. Story)

Заглавна снимка: Bulphoto