Искрата между най - обсъжданата светска двойка в последно време Иван Христов и Ирина Тенчева пламнала още в тинейджърските им години. Този факт направи публично достояние лично бившият мъж на Вихра, който признава, че свалял засуканата блондинка още в 22- ро СОУ в София.

Настоящата двойка днес е завършила средното си образование в едно и също елитно столично училище. Продуцентът Иван Христов обаче и любимата му жена днес не само са учели в едно даскало, но и са се движели в обща компания заедно с Андрей Арнаудов и актьорът Стефан Щерев, който отскоро също е част от ''Почивна станция". С усмивка на лице днес Иван признава, че е забелязал по - голямата от него Ирина още в ученическите си години и между тях още по това време прехвърчали флуиди, но пътищата им се разминали, пише lifestyle.bg.

След време обаче съдбата отново среща някогашните съученици и както се казва старата любов ръжда не хваща и Иван и Ирина се впускат в луда любовна авантюра, която води до два развода. Иван Христов и Ирина Тенчева обаче са убедени, че тяхната любов си заслужава и определено си струва цената.