Казват, че животът поднася изпитания само на най-силните характери, които са способни да преминат през тях и да продължат напред с гордо вдигната глава.

Дали действително е така, не можем да бъдем сигурни. Ясно е само едно – че човек трябва да запази достойнството си и никога да не съжалява за избора си.

В последните седмици една публично известна дама беше изправена пред най-тежкото за всяка жена решение, а именно да прости изневярата на любимия си мъж или да запрати всичко по дяволите и да „зарови глава в пясъка“, бягайки от проблема си.

Вихра обаче се оказа достатъчно силна, за да осъзнае, че когато човек обича, той не може да заповядва на чувствата си. Независимо дали става въпрос за най-добрата приятелка, близката колежка или просто съседката.

За Вихра нещата се случиха точно така – съпругът й Иван се влюби в дружката й Ирина Сарачинова и заяви, че бракът им няма повече бъдеще. Изнесе багажа си от дома им и заразказва по медиите колко е щастлив с новата си любов.

*Ирина и Иван

Водещата на „Отчаяни съпруги“ не се остави на отчаянието и самосъжалението. Направи най-достойния избор и с гордо вдигната глава, изглеждаща по-красива от всякога, откри новия сезон на предаването си. Защото не иска и няма право да бяга. Защото съзнава, че с Иван са свързани заради малката Ава. Където и с когото и да са, момиченцето е плод на любовта им и тяхно дете, което винаги ще ги събира заедно:

„Мъжко момиче съм и няма да се предам. Нямам избор и трябва да продължа напред. Трябва да дам правилен пример на дъщеря си. Не искам Ава да ме вижда слаба и разплакана. Не искам ревността да ме погуби. Още обичам Иван и вярвам в любовта. Просто чувствата нямат гаранционен срок и човек не може да заповядва на сърцето си“ – споделя Вихра за в. „Уикенд за жената”, пише kliuki.bg.

*Вихра

Вижте фотогалерия: