Алена била поканена преди 9 години в екс предаването на Иван и Андрей „Сблъсък”.

Двамата водещи поискали да им каже нещо за тях. Тя се опитала коректно да отклони отговора в ефир, но те настояли. Тогава тя им заявила на всеослушание, че имат съдбовна забрана за брак до 32-ата си година, пише razkritia.com.

Тази забрана отпадала за единия на 8 юни 2011, а за другия – на 30 ноември 2011 година. Иван казал, че в момента е почти женен и дори чака дете, на което тя отговорила, че „ако сключи брак по време на забраната, този брак няма как да оцелее”.

Все пак топ астроложката успокоява, че след отпадането на съдбовната забрана за Иван, в края на тази година той може да срещне друга жена и да създаде семейство, което този път ще е щастливо. Ако ли пък с Вихра решат да се съберат, ще се получи историята със спуканото гърне. Според нея Вихра трудно ще прости, което „обрича бъдещите им отношения на вечни проблеми и на агония, в която ще пати детето”.

Логично и очаквано сега Алена е била попитана за връзката между Ирина Сарачинова и Иван. Отговорът й е бил, че Ирина също е имала такава забрана за брак до нейната 32-а година. В момента обаче била в период, който позволява да направи хармонично семейство. И тук обаче Светлана Тилкова вижда проблем. Ирина се е появила в живота на Иван, когато той е още е в своя период на забрана за брак. Това предвещава кратка връзка.

Особено страховито звучи предупреждението на астроложката да не се прави дори и бяла магия, каквато от „Шоу” припомнят, че се говори, е направена на Иван от Вихра. Думите й трябва да се цитират буквално: „От 1992 г. се опитвам да набия в главата на българина, че от бяла магия за любов или за привличане на партньор се умира между 8 и 10 години от направата й, ако не бъде развалена. Ще бъде жалко, ако Вихра е направила тази глупост, първо – защото ефектът е временен, второ – защото когато магията бъде изчистена, тя ще плаща за кармичния грях, сътворен спрямо бащата на детето й. Искрено се надявам това да е зла клюка, а не истина”.