След като стана ясно, че Вихра Петрова повече няма да води предаването „Споделено с...“ и от септември нейното място ще заеме фолк певицата Кали, Вихра изрази публично съмнението си, че зад това решение на продуцентите й стои бившият й съпруг Иван.

Днес, в социалната мрежа, водещата публикува недвусмислено обръщение към всички свои приятели и почитатели, пише bliasak.bg.

„От пресинформацията, пусната официално от ТВ7, разбирам, че водещите на предаването са на ротационен принцип! Когато аз подписвах договора си никой не ме беше информирал за колко точно месеца ставам водеща на това предаване. През времето, в което водех „Споделено с Вихра”, не е имало никакви забележки към работата ми или индикации, че договорът ми ще бъде така неочаквано прекратен", споделя ТВ водещата.

"Единственото, което Продуцентите в лицето на Вили Сечкова и Емил Кошлуков са споделяли с мен е, че бившият ми съпруг нееднократно се е обръщал към тях с настоятелна молба да ме уволнят, за да бъда зависима от него“, категорична бе Петрова.

„От днес се разграничавам от всички публикации на стената на „Споделено с Вихра”. Те не са от мен, а от администратор на заплата. Успех на поредната водеща Кали!“.

Дали действително бившият й съпруг стои зад решението на продуцентите да се разделят с нея и каква ще е съдбата на Вихра в телевизията занапред, остава да разберем.