Момчето, което се прочу с ролята си в ТИЛТ, стана женен мъж. Ивайло Драгиев се ожени за Костадинка Аратлъкова на слънчева церемония сред роднини и приятели в събота.

След гражданския ритуал в столичната зала "Триадица" и обяд в ресторант на бул. "Витоша", младото семейство продължи веселбата в любимо на актьорите заведение в Борисовата градина.

Сред дошлите на сватбата млади актьори най-лична бе шаферката Радина Кърджилова, която партнираше на Ивайло и Явор Бахаров в ТИЛТ.

До нея, естествено, бе и Деян Донков, който пък днес, 27-ми август, има собствен повод да събере приятели на купон.

"Оставих нещата за рождения си ден абсолютно спонтанно да вървят, без предварителна организация", каза актьорът. За разлика от миналата година, когато заформи паметен купон с приятели край морето, сега звездата на Народния театър ще събере най-близките си във вилата на приятел около София или в столична кръчма.

"Ще бъде съвсем интимно, само с няколко души. Така го чувствам тази година за разлика от миналата, когато отпразнувах с шумен купон на морето."

С него ще бъде и Радина Кърджилова. После ще направят септемврийско море с Деян Донков джуниър, който сега е при баба и дядо във Видин.

Актьорът от "Под прикритие" вече е избродил родното Черноморие от юг до север, но за септември е оставил прословутите си водни скокове от 20-метрови скали.

*От ляво надясно са: Радина Кърджилова, младоженците Ивайло и Костадинка и Деян Донков (Снимка: Мила Люцканова)

На първо време смята да отседне на къмпинг "Корал" край Лозенец, но тъй като уседналостта не му е присъща, най-вероятно е пак да пришпори към аверите си във Варна.

Засега актьорът няма ангажименти към Народния театър, снимал е български игрален филм, но няма право още да разгласява нищо по него. Режисьорът е Петър Одаджиев.

Радина Кърджилова обаче активно репетира ролята на Хъни в "Кой се страхува от Вирджиния Уулф".

С култовата пиеса на Едуард Олби актрисата от "Стъклен дом" става едно от новите лица, които получилият "Аскеер 2012" за цяло творчество режисьор Красимир Спасов привлече в театър "Българска армия" от есента.

И не само там ще гледаме Радина, а и в "Декамерон" - другото заглавие в афиша на "Българска армия", което поставя Диана Добрева.

Източник: 24chasa.bg