На чудо станаха свидетели варненци, след като бившата на Слави Маги и настоящата му половинка Мартина бяха забелязани да си пият кафето заедно в луксозна сладкарница в центъра на морската ни столица.

Двете разговаряли спокойно близо час, отпивайки на малки глътки от кафетата и соковете си. Това даде повод из града да плъзне мълвата, че двете въобще не са в хладни отношения, а напротив – познават се и дори си пият кафето заедно, обсъждайки, предполага се не друг, а самия Слави Трифонов.

Мартина е в родната си Варна и не е придружавана от Дългия. Напоследък пак се заговори, че те са в хладни отношения. От екипа на шоумена пък контрират, че шефът им има да движи важни проекти в столицата и затова не е с Мартина.

Маги, която също е от Варна и си живее в родния град, беше голямата любов на Слави. Аудиторията още помни как преди десетина години Дългия й се обясни в любов публично в ефир, след като телевизия излъчваше концерта му на живо. Това явно не пречи на Мартина да поддържа отношения с Маги. Как са се запознали двете и дали Трифонов и бил свръзката, остава загадка. Законът за женската ревност обаче е нарушен и това е факт.