Валери Божинов може би е закъсал с финансите, защото тъпче жена си Николета с народни сандвичи от мола.

Преди дни футболистът, който в момента си търси отбор, защото се оказа нежелан в ''Спортинг''-Лисабон, заведе капризната Николета на кино в един от столичните молове. Г-жа Божинова ходеше неотлъчно до него, а междувременно цъкаше есемеси по мобилния си телефон.

След като си купиха билети за най-новия екшън в програмата, съпрузите решиха да убият малко време пред щандовете с бърза храна – отбелязва таблоидът.

Николета видимо бе смъкнала килата, натрупани по време на бременността, защото с удоволствие реши да излапа един сандвич с няколко вида сирене. Притеснение, че ще й се лепне на фигурата, не пролича по доволната й физиономия.

Валери все още бил луд по нея, разказват запознати със семейните им истории. За да държи ума му под контрол, моделката си бе разголила краката почти до чатала, рамото й също бе предизвикателно открито. Сутиен под тениската нямаше.

Тази демонстрация се хареса на мнозина мъже в мола, които почти завидяха на Валери Божинов. Почти, защото знаят, че подобна жена не е по джоба на всеки. А и верността на Николета винаги е била под съмнение, пише kliuki.bg.