След като преди десетина дни целият свят разбра, че Кристен Стюарт е сложила рога на гаджето си Робърт Патинсън, сега актьорът ще седне на горещия ефирен стол.

Но британецът едва ли ще говори по щекотливата тема. Гостуването му в един от сутрешните телевизионни блокове е заради новия му филм „Космополис", в който той играе богат любовчия. Иронично, нали?

Патинсън е помолил организаторите на премиерата на лентата да отменят поканата спрямо изневерилата му изгора и тя не се очаква да премине по червения килим, пише hiclub.bg.

„Роб се страхува, че тя ще използва това, че са близо физически един до друг, за да се опита да оправи отношенията им. Той обаче е много наранен, освен това не иска появата й да отклони вниманието на гостите и медиите от „Коспомолис", режисиран от Дейвид Кроненберг", споделя източник, близък до актьора.

Междувременно Кристен най-накрая се надигна от диванчето на родителите си, за да отскочи до фитнеса, подготвяйки се за лентата „Кали", в която пък днес се оказа, че няма да участва.

Вижте фотогалерия:

Изневярата на Кристен Стюарт с Рупърт Сандърс