Актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова отново се забъркаха в светски скандал.

Според най-новата клюка в арт средите звездата от „Стъклен дом" редовно е подлагана на системно домашно насилие от подвизавалия се в „Под прикритие" неин любим, пише "Телеграф", цитира slava.bg.

„Това не е вярно, ние много се обичаме и между нас няма никакви проблеми", опровергаха слуховете актьорите.

Двамата обясниха, че наистина много се обичат и не се карат или бият, както пишат някои издания. Радина дори разказа, че наскоро двамата заминали на почивка на северното ни Черноморие. Актьорите се настанили в Каварна, където редовно ходели да похапват в известната мидена ферма край морския град.

Донков и Кърджилова споделиха, че по морето все повече избягват шумните компании и се отдават на спокойствието. Двамата предпочитат да прекарат лятната си почивка по диви и малко населени плажове.

Преди време Радина бе набедена от клюкари за наркоманка. Тогава актрисата бе силно възмутена от грозните писания и дори сподели, че обмисля да съди автора на публикацията. „Това не е вярно, не съм наркоманка и не се напивам всяка вечер", опроверга слуховете тя.

Радина обясни, че не злоупотребява със забранени вещества и не се друса като побъркана. Тя разказа, че често излиза с приятели и се забавлява като всеки млад човек. Oбича да купонясва из малките клубове в центъра на София. Понякога се случвало да се весели в компанията на колеги и приятели до зори, но твърди, че никога не прекалявала с количеството алкохол.

В последно време актрисата е изрусена. Новият цвят на косата й е заради участието в нов БГ сериал, както и в игралния филм "Досието Петров", където ще си партнира с гаджето си Донков, а също и със Стефан Данаилов, Михаил Билалов, Ани Пападопулу, Валери Йорданов, Валентин Ганев, Малин Кръстев, Луиза Григорова, Цветана Манева и др.

Снимки: Bulphoto