Калин Врачански кара лятото в нежна компания.

Постоянните жълти клюки, че плейбоят от "Стъклен дом" ту се разделя с бившата си Силвия Петкова, ту се събира с нея, явно са само съчинения без картинка.

Нови снимки показват, че Калин има жена до себе си и тя не е Силвия Петкова. Двамата бяха засечени от папарак в Лозенец, на плажа, на който летуват почти всички родни тв и кино звезди - заливът Мечата дупка, където бар държи съпругът на джаз дивата Белослава, пише podtepeto.com.

Там двамата влюбени бяха в компанията на Захари и Явор Бахарови, Диана Алексиева и красивата Теди Духовникова.

*Калин и Явор

Калин се опитваше да се скрие от любопитните погледи с моряшка фланелка на широко райе, огромни слънчеви очила и шапка с голяма периферия. Но нямаше как да остане незабелязан.

Почти незабелязана обаче остана дамата му, която седеше встрани от актьорите, облечена в бермуди и потник. На лявото си рамо пък имаше голям татус.

Паметливи отбелязаха, че момичето е същото, с което папараци го издебнаха на столична улица преди малко повече от половин година. Клюкари твърдят, че девойката се казва Анелия и заработва като сервитьорка в заведение в София. Именно по време на работа, брюнетката срещнала Калин.

На плажа двамата не демонстрираха почти никаква интимна близост. Според запознати, Калин и новата му изгора са отседнали в непретенциозно хотелче в центъра.

*Калин с мистериозната си приятелка

Иначе Теди Духовникова пък беше категоричната русалка на плажа. Тя привличаше като магнит погледите с бялото си долнище на бански и... липсата на горнище.

*Теодора Духовникова

Феновете й останаха леко разочаровани - щом слънцето се скри, тя сложи целия бански костюм. На плажа Теди бе приятелка с почти всички по шезлонгите и под чадърите, а и видимо всички търсеха комуникация с нея.

Снимки: ''Под тепето''