В изключително тесен кръг тв водещата на „Нощни птици” по БНТ Искра Ангелова промени статуса си на омъжена.

Вчера тя каза заветното “Да” на музиканта Венелин Пиперов в ретро рокля и шапка с много воали.

Сред присъстващите бяха близки на двойката и някои от колегите й от националната телевизия. Актрисата от „Столичани в повече” Силвия Лулчева беше тази, която хвана букета на булката.

Младоженците се венчаха в църквата на семинарията, а празненството продължи в ресторанта на Народния театър „Антикаджиев”.

За избраника на Искра не се знае много, тъй като водещата пази личния си живот настрана от медиите. Източници на “Монитор” разкриват, че съпругът й е около 38-годишен и има две деца от предишна връзка.

Венелин е живял главно в Германия, където работел като музикант.

С Ангелова са заедно от година и спонтанно решили да узаконят връзката си. Това е първи брак за актрисата, чийто интимен живот беше свързван за последно с певеца от група “Ревю” Васил Гюров. Искра обаче отричаше двамата да са били повече от приятели.

Сред широко коментираните й забежки е и тази с Любен Дилов-син.

С новата си тръпка Венелин брюнетката се появи за първи път на официалната церемония по връчването на наградите „Аскеер”, а след това и на 60-ия рожден ден на Петър Стоянов. „Нощната птица” не криеше, че се носи на крилете на любовта и демонстрира щастието си пред всички.

Сватбата й дойде доста неочаквано, защото 40-годишната телевизионерка винаги е заявявала острата си позиция срещу брачното обвързване и семейните окови.