Кейти Холмс е използвала специален телефон, който не може да бъде проследяван, за да звъни на адвоката си по бракоразводното дело, пишат британски медии.

"Близък неин приятел й осигури надеждния телефон. Добре, че беше джаджата, така Том си нямаше идея какъв коз ще извадят срещу него в съда", разказал близък до Холмс.

Друг източник пък споделя, че актрисата е разполагала със средството за комуникация още преди да подаде документи за развод, пише bliasak.bg.

"Кейти знаеше, че ще се стигне до този вариант. Тя се беше подсигурила солидно, за да не може Круз да е в течение на това, което се случва. Знаеше, че постоянно я следят и причакват по улиците, предполагаше, че ще го направят и с телефоните“.

Припомняме ви, че холивудските актьори постигнаха споразумение по въпросите за развода си и до битка в съда за попечителство над дъщеря им не се стигна. Бащата ще може да вижда дъщеря си веднъж на седмица, но само в присъствието на бодигард и бавачка. За разлика от другите две осиновени деца на Том, щерка му няма да бъде принуждавана да учи в училище на сциентолозите, чиято религия самият той изповядва.