Грандиозен скандал избухнал в дома на артистичното семейство на режисьора Андрей Слабаков и съпругата му Ернестина Шинова.

Съседи на двамата разказват, че бурята в дома им се разразила, заради палавата съпруга на режисьора, която решила да разнообрази сивото си ежедневие с краткотрайна авантюра, пише kliuki.bg.

Според клюката Ернестина скочила в леглото на техен семеен приятел. Постъпката й обаче не останала скрита за дълго време. Услужливи познати, които засекли прелюбодейците, побързали да информират Слабаков какви ги върши жена му.

От дома на артистичното семейство се чували страшни викове и крясъци. Съседи твърдели, че са станали неволни свидетели на грозната сцена, защото пристрастеният към тютюна Андрей излезнал на терасата, за да дръпне няколко фаса.

Целият скандал се пренесъл на балкона, тъй като отвътре Ернестина се провиквала, че мъжът й трябва да престане да хвърля фас след фас през балкона и да пуши като фабрика.

„Ти ли ще ми даваш акъл. Я погледни първо себе си и тогава ми давай съвети. Колко сляп съм бил през всичките тези години брак", крещял режисьорът пред изумените погледи на минувачи и комшии, според които бурята утихнала за по-малко от ден.