Комедийна актриса Ернестина Шинова се завръща на сцената, заедно със своята приятелка Мартина Вачкова за трагикомедия на талантливия Камен Донев - "Работно време".

Макар двете актриси да бяха загърбили за малко театъра заради телевизионните си и кино ангажименти, сега се завръщат на сцената на "Народният театър" с гръм и трясък. Докато Вачкова играе шумна завоевателка емигрантка, която пристига от Аржентина в България с мъжа си, Ернестина се превъплъщава в една по-палава роля. Шинова се завръща като лека жена, насинена от юмруците на мистичен любовник италианец.

Съпругата на Андрей Слабаков може да бъде видяна като част от екипа на "Комиците" или в един от последните български филми "Мисия Лондон", където играе президентшата, припомнят от Blife.bg

Относно ролите си на лека жена Ернестина разказва: "Аз съм сериозна жена и въобще съм много далече от този вариант, обаче човек трябва да може да играе всякакви роли.Това с леките жени е просто стереотип на смешната жена, на онази, която смята, че като демонстрира само външност, е успешна. Опитвала съм се да излизам от тия клишета, но то и сценаристите не ми дават много възможност"