Ернестина Шинова на шега се закани на своята половинка - режисьорът Андрей Слабаков, че ако не внимава какво приказва, ще се разведе с него, пише БТВ.

Двамата бяха специални гости на Ива и Васко в "Денят е прекрасен". В студиото те споделиха пикантни подробности от семейния им живот. Не пропуснаха и да покажат колко щуро и забавно започва денят им.

"Сутрин аз приготвям кафето, понякога правя и закуска”, гордо каза Андрей, а Ернестина веднага го контрира, че това не е така и той прави кафето, просто защото става по-рано.

"Ние спорим непрекъснато. Може би няма нещо, за което да не спорим. Винаги е било така. Ако трябва пак да избирам дали да бъда с него, то на 100% ще го направя”, категорична е тя. Талантливата актриса разказа на Ива за незабравимите й сватби с Андрей и издаде, че може би предстои още една:

"Оженихме се тайно, макар, че всички знаеха. Беше много щура сватба - в село Велика, където преобладаващата част от гостите ни бяха роми. После ни хрумна идеята да направим още няколко "сватби”. Следващата е определена за 2012 г., когато ще отпразнуваме 25 години брак”, заяви тя.

Андрей пък призна, че макар и да не му личи, е романтичен и обича да изненадва съпругата си и да й подарява цветя.

Щурото семейство удари рамо в женско-мъжките клубове на водещите по темата кой трябва да изкарва парите в семейството – мъжът или жената.