Фолк дивата Емануела, която наскоро се завърна с гаджето си Никола от почивка в Гърция, се е заканила да летува и на Сейшелските острови – разбираме от страниците на „България днес”.

Изпълнителката си е наумила твърдо, въобще да не щади банковата сметка на богатия наследник Ники, с когото са заедно вече цели 7 месеца, което за Емануела си е направо една дълга връзка.

Тя е изготвила плътен график за първото им любовно лято и възнамерявала да посети Сейшелите още в края на май, но служебни ангажименти осуетили пътуването й. То ще се осъществи в началото на август – отбелязва таблоидът, пише kliuki.bg.

Преди това Емануела решила сама да финансира пътуване до Египет като жест към любимия. Тази чужда дестинация явно е по джоба на зеленооката красавица, защото е сред по-евтините – коментират злобно в чалга средите.

„Това е първото ми любовно лято с Ники и ще го изпълним с романтика” – заявява материалното момиче на фолка.

Емануела скоро вдигна шум по форумите с едно свое непремерено изявление. „Синът ми е много умен и отговорен – пълна противоположност на майка си” – заяви Емануела. „Значи излиза, че тя е тъпа и безотговорна” – моментално коментираха с основание по Интернет форумите.