Емануела, фолк дивата, известна със скандалите около себе си, за пореден път затвърди всеобщото мнение, което важи за изпълнителите на лекия жанр, че не се усещат какви ги дрънкат като си отворят устата.

Последната изцепка на певачката Емануела идва от изказването й в интервю за slava.bg. Говорейки за прекрасния си син фолк дивата сподели, че „Христо е страхотно дете. Много е умен и отговорен – пълна противоположност на майка си”.

Ами като е пълна противоположност на майка си, какъв е изводът, веднага се запитаха форумци, значи майка му е тъпа и безотговорна. Поне си го признава, комрнтират пък в отговор други.

В същото време пък певачката, която не веднъж е засичана на светски събития в подпийнало състояние, а последната скандална проява носи, че се мляскала с колежката си на публично място, без капка свян казва, че не е скандална, а другите я изкарват такава.

„Скандали има винаги и то не само около мен. Това, че съм болезнено откровенна и не цепя басма на никого ми донесе прозвището „скандална”, а всъщност не съм такава”, споделя НЕскандалната чалга дива Емануела.

Емануела коментира и отнешията си с колежката Преслава. Тя каза, че са приятелки и не са се били за мъж, както се беше заговорило преди време, „защото си падаме по различен типаж. Е, не се знае обаче дали някога няма да си сдърпаме косите за някой неустоим мачо”.