Слави Трифонов премина всички граници на благоприличето и сериозно се изгаври в ефир с Борис Солтарийски.

За първи път от две години водещият най-после недвусмислено намекна на певеца, че двамата са ''сродени'' завинаги от балерината Мартина Огнянова.

''Ей, баджанак, видя ли, не, как е'', изцепи се в прав текст водещият към Борис Солтарийски. Певецът се втрещи от неочакваното обръщение на шефа си (или поне не в ефир пред хората), усмивката му заприлича на озъбване и загуби ума и дума.

Солтарийски не знаеше какво да отговори на Дългия, но не бе единствен. Останалите музиканти, та дори и Годжи, който винаги намира начин да замаже изцепките на шефа Трифонов, също не можа да отговори подобаващо.

Причина за дръзкото обръщение на Слави стана новината, която изчете в ефир. Тя бе свързана с темата за общите жени и бившите гаджета и завършваше с думата ''баджанак''.

Не за първи път се случва Дългия да унижава хората си в ефир и това, на което подложи Солтарийски, не изненада никого от екипа. Всички са наясно, че Солтарийски още не е простил на Мартина за това, че го заряза и се залюби с богатото шефче.

Борис и Мартина били гаджета повече от две години и дори живеели заедно, но Дългия се намесил във връзката им, въпреки че знаел за отношенията им. Той започнал да сваля балерината, а тя не се колебала дълго и избрала по-заможния от двамата за партньор.