Младеж припозна за свой баща.

Комичната случка се разиграла преди лятната ваканция в рекламната пауза на едно от предаванията на шоуто му. На всичкото отгоре това станало пред очите на холандец от фирмата, дала лиценза за „Гласът на България”.

„Най-неочаквано младеж на 17 години, който се оказа от Кюстендил, изскочи от публиката и започна да вика към мен: „Татко, татко!”, разказа през смях  пред "Монитор" Слави Трифонов преди началото на онзиденшното издание на „Гласът на България” в зала №2 на НДК.

„Уверявам ви, че не съм му баща... Всъщност откъде да знам какво точно съм правил преди 17 години”, измърмори водещият. Слави сподели също, че принудителната почивка вече му писва и няма търпение да започне да води шоуто си.

Междувременно вчера плъзна „новината”, че той скъсва с ергенлъка навръх националния празник 22 септември, и то пред очите на цяла България. По предварителен сценарий освен близките и приятелите му на тържеството щели да „присъстват” над два милиона души. На практика цялата страна щяла да гледа на живо сватбената церемония, която ще се състои на сцената на собственото му шоу. Всичко това обаче се оказа поредната фалшива бомба, свързана с името на заклетия ерген Трифонов.

„Със сигурност няма да има такава сватба. Това е от жълтите неща, които ние обикновено не коментираме”, отсече пиарката на „Шоуто на Слави” Боряна Бонева.