Първото нещо, което Слави направил след земетресението, било тотално и окончателно да спре използването на каквито и да било асансьори. Вече от седмица насам, той се катерел пеша по всякакви стъпала, но това му създавало доста сериозни неприятности с краката.

Неговите подчинени разказват с умиление, че Слави имал доста сериозни затруднения в движенията заради своята болест, но страхът бил по - голяма сила от болката. Именно притесненията от нов земетръс принуждавали Трифонов да изкачва стълбите пеша, превъзмогвайки болката.

Трифонов бил доста притеснен и за приятелката си Мартина Огнянова, на която се опитал да намекне, че за нейно добро е по - хубаво също да не се качва в асансьори. Балерината обаче заявила, че не се страхува и да ставало каквото ще, пише lifestyle.bg.

Припомняме, че Слави преди седмица получи жестока криза с очите, по време на телевизионното си предаване. След преглед от специалисти, докторите му препоръчаха да вземе спешни мерки и ако трябва, да се подложи на операция. Според слуховете, Дългия ще пътува до Истанбул през лятото, където ще започне лечение.

Негови приближени се бъзикат, че ще му се наложи пак да смени ескалатора в студиото и да върне стълбите, заради фобията си от движещи се устройства.