Шотландската традиция True Tales на уиски Grant’s се превърна в традиция и за България. След многобройни успешни събития из цялата страна през Втория сезон, на 26-ти април се проведе и най-голямото събитие на годината в София.

Grant’s подари на своите гости една истинска и вълнуваща вечер. За втора поредна година Sofia Live Club събра ВИП личности, представители на медиите и верни почитатели на скоча. Водещ беше изключителната Мария Силвестър, която не само допринесе за страхотното настроение, но и разказа свои истински истории. В нейната приятна компания бяха още Захари Бахаров, Христо Мутафчиев и Александър Сано (Среброто).

Българските звезди завладяха всички със своите лични истории, забавни случки от снимачната площадка или най-важните моменти в живота. Среброто разказа истинска и романтична история за първата среща с дъщеря си и емоциите около раждането ѝ.

Христо Мутафчиев сподели по нов начин най-страшната случка в живота си и показа, че инсултът не го е сломил, а напротив направил го е много по-силен. Сексимволът Захари Бахаров сподели забавни моменти около снимките на първия си филм и очарова с харизмата си цялата публика.

Гостите погледнаха от нов ъгъл на любимите си актьори и ги почувстваха по-близки. Сред гостите бяха  Ива Атанасова – тв водеща в "Преди обед" по btv и водеща на ''Недуобно'' в Hotnews.bg, Ива Атанасова – Best Model of The World 2011, Красимир Брайков – европейски шампион на 400м. бягане, Милена Шаркова – Мисис България 2008, Мариана Маринова – Мисис България 2007, Елена Костова – създателката на първото кабаре в България и много други. 

Важна част от всяко събитие True Tales е дегустацията на качественото шотландско уиски. Гостите имаха възможност да опитат трите вкуса – Family Reserve, Sherry Cask и Ale Cask. Повече за тях научиха и от посланика на Grant’s за България – Калоян Александров, който разказа накратко дългата история за съществуването на Grant’s. През 1886 година Уилям Грант, неговата съпруга и деветте им деца започват строежа на своята дестилерия. Tрудът им продължил повече от година, но бил щедро възнаграден, когато на Коледа 1887 първото уиски потекло от казаните. Семейството, традициите и доверието в близките са едни от основните фактори, спомогнали за запазването и развитието на марката през годините в продължение на вече пет поколения. Впечатляващ е фактът, че за 125 години са се сменили едва 6 Мастър дестилъра.

Grant’s може да се похвали и с много спечелени награди. Освен отличието ,,Международен производител на спиртни напитки'', през изминалата година William Grant & Sons получи наградата ,,Дестилерия на годината''. Това се случи на престижния Конкурс за вино и спиртни напитки IWSC. Grant’s е Дестилерия на годината за девети път през последните 12 години.

Всичко това е обещание за един вълнуващ сезон с качествено уиски, истински истории на големи звезди и една добра традиция. Вторият сезон на True Tales продължава с пълна сила – предстоят още много запомнящи се събития.

Повече интригуващи подробности около True Tales и Grant’s може да намерите на фен страницата във Facebook на адрес: