На крайно необичайна сцена в събота вечерта се натъкнаха активисти от инициативата „Да изчистим България за един ден“.

Мегазвездата бе щракната от фотографи, докато препускаше в ситен „кучешки“ тръс качена на високи обувки. След нея подтичваха двама младежи, които искаха просто по един автограф за спомен. Лиленце Пиленце обаче по неизвестни причини реши, че не иска среща с почитателите си и хукна през глава към колата. Компания в спринта на високи токчета, й правеше шофьорът й, който се изявява и като неин бодигард.

Лили показа завидна спортна форма, независимо от годините и от високите си обувки. Само с няколко скока певицата пресече градинката на НДК и изчезна със сребристия си джип.

Сащисаните фенове успяха единствено да видят как любимата им певица се изнася с мръсна газ далеч от „народната любов“. Поведението на изпълнителката си беше откровена обида към почитателите й, които продължават да я подкрепят толкова години, пишат от „ШОУ“.

Припомняме ви, че това не е първият случай, в който певицата се опитва да се скрие от феновете си, когато е на улицата. От известно време Лиленце Пиленце излиза само дегизирана, за да не привлича вниманието на фенове и папараци, пишат от kliuki.bg.