Въпреки всекидневните новини, за новата рокля на Софи Маринова, за сценичната и хореография, за това с какви обеци щяла да излезе, на заден план остана дали нашата песен на състезанието в Баку въобще си струва.

Според няколко световни лидера в онлайн залагания, българската песен е оценена с най- нисък шанс да спечели надпреварата. Букмейкър номер едно за 2011 година ''bet365'' дава коефициент 2.01 за песента ''Love Unlimited'' на изпълнителката от ромски произход. На последно място с най- нисък шанс до нас се нареждат песните на Сан Марино, Грузия, Черна Гора, Малта и Португалия.

За сравнение с коефициент 2.10 и с най- добри шансове като абсолютен фаворит е сочена шведската Euphoria. За второ и трето място пък ще се борят съответно Русия и Италия с коефициент 10 и Великобритания и Сърбия, на които са отредени ставки от по 13.

В същото време на Софи, много много не и дреме, че в Европа не са се впечатлили от песента и. ''Ромската перла'' заяви, че ще заложи на своя изключителен глас, а също така и на своето… дупе! За да бъде то в перфектна форма, изпълнителката няколко месеца се е подлагала на диета и различни упражнения във фитнеса, пише skandalno.net.

''Освен, че трябва да има глас, една певица трябва да изглежда добре. Едното ми е дар от бога, а другото го постигнах с много труд'', заяви певицата днес, след първата и репетиция на сцената в Азербайджан.