След идеята да видим Бони като медицинска сестра фолкнашествието на епизодици във втория сезон на „Седем часа разлика” продължава с Устата и Софи Маринова.

Новият дует „Ритон”, както обича да ги нарича критиката, ще играе себе си и вече засне част от сцените си.

Как ще се докоснат до съдбите на другите герои, ще стане ясно на 3 март от 20 ч., когато сагата се завръща в ефира на bTV.

Хип-хопърът с афинитет към балканските ритми не конкретизира локацията, на която ще се подвизават – Ню Йорк или София.

Най-спряганата версия за присъствието им в сериала обаче е за звезди, поканени да забавляват родните емигранти в Голямата ябълка чрез собственика на „Избата” Боян (Малин Кръстев).

„Веднага се навих на предизвикателството. Винаги съм готов да превземам нови фронтове”, обяснява скока си в актьорското амплоа Устата. „Не рискувам нищо, защото по сценарий сме си ние със Софка и е лесно.”

Любителят на „Куба либре“ подсказа, че в момент от втори епизод ще започне да реди рими зад микрофона.

„Твърде вероятно е да попеем, нали това ни е работата. Ако бяхме обущари, щяхме де шием чепици.”

Заралията няма никакъв проблем с наизустяването на репликите. „Даже ги обогатявам и импровизирам. Не изнасям монолог ала Хамлет”, смее се той.

Много по-ентусиазирана от него в приключението скочила Софи Маринова. Тя се радвала като малко дете пред коледна елха на целия снимачен процес.

„Доскоро ми разправяше как мечтае за главна роля във филм като „Бодигард” с Уитни Хюстън. Но като видя колко е тежко на терен със сериала, май се отказа.”