"Шансът да ти намерят телефона на стотици километри и да ти се обадят... Останали са хора!", написа Поли Генова в неделя на стената си във фейсбук, пише 24chasa.bg.

Малко преди това певицата тъкмо се канела да снима изгрева с камерата на джиесема си, когато установила, че го няма. А ето я и цялата история.

Поли била на участие в Пловдив с приятели диджеи миналия уикенд. Когато свършили с работата в клуба, Генова и компания решили веднага да запалят колата и да потеглят към морето, за да посрещнат изгрева там. Но щурото приключение привършило малко по-бързо от очакваното.

"Оказа се, че съм си изпуснала телефона на центъра в Пловдив и едно мило момиче, което също се казва Поли, го намерила и звъннала на майка ми", разказва певицата, която се похвали с щастливата развръзка в мрежата.

Генова потеглила обратно към града на тепетата, където се срещнала с адашката си и майка й.

"Запознахме се, пихме кафе. Смятам скоро да организирам клубно турне и да пея в по-големите градове. Но досега нямах приятели в Пловдив. Е, вече имам", смее се Поли.

В момента тя записва лятно парче с Яна Балева, Десислава Христова и Елизабет Нешева от трио "Латида".

"Работното заглавие е "По гащи". Надявам се до няколко седмици да е готов и клипът, за да пуснем песента в началото на лятото", каза младата певица.

Наред с работата в студиото Поли отсега се готви за ролята си в мюзикъла "Аладин", в който ще играе негова любима. Репетициите в Музикалния театър започват през септември.