Съпругът на Антония Петрова бил мъж под чехъл, написа жълто издание. Александър Бередин оставял Мис България 2009 да го командори за всяко нещо. Според клюкарското писание той безпрекословно изпълнявал всяко желание на съпругата си, без значение какво ще му коства това.

Вижте как Антония коментира информацията:

“Това са абсолютни глупости. Балканският манталитет, в който мъжът удря по масата, а жената домакиня тича да сипе ракията, изобщо не ми харесва”

Тя добави, че в брака мъжът и жената трябва да са равнопоставени. И двамата работят, грижат се за домакинството, вземат решения заедно. Именно такива са отношенията със съпруга й Александър.

“Той ме придружава почти навсякъде, а това може би дразни хората, защото рядко се случва при други двойки. Няма нищо лошо в това мъж с положение, който обича съпругата си, да се вслушва в съветите й и обратното”, обяснява Антония.

Преди броени дни тя получи награда за най-успешна Мис България за XXI век. Призът бе връчен на церемония в столичен хотел. На тържеството тя бе придружена от Александър.