Фатализмът съпътства Антония Петрова, както черните котки злите магьосници. Две отвличания, неодобрението за избора й на миска от половин България, данъчни инспекции за десерт.

Може би всичко се дължи на това, че е родена в петък, на 13 май, но може и да са просто случайности.

В края на миналата година бирниците се заеха да проверяват откъде дамата има достатъчно пари за скъпи коли, маркови дрехи и огромен мезонет в центъра на София. Липсвали декларирани доходи от ревюта, участия, фотосесии или други дейности.

Говори се, че част от нейните неприятности са дело на приятеля й, руснaка Александър Бередин. Според мълвата той я е натопил пред данъчните, за да й отмъсти, че го е зарязала.

След екшъна с отвличането й от същия бизнесмен, най-скандалната "Мис България" разкри, че неведнъж е била жертва на ревността и пиянството на руснака.

"Това беше основната причина да се разделя с този човек. Той неколкократно е упражнявал психическо и физическо насилие над мен. След разрива между нас все пак реших да запазим някакви приятелски отношения, но той не можа да го приеме", разказа Антония, пише "Стандарт".

Припомняме, че преди тази неприятна връзка, в която се забърка, миската е била жертва на отвличане и в родния си Перник. Мъжът отново бил неин обожател, на когото тя отказала. Психопатът я държал заключена в апартамента си и подстригвал косата й, но скоро след това я освободил по собствена воля.

Въпреки всички безумни случки, Aнтония Петрова не спира да се забавлява. Новогодишните празници миската изкара в швейцарските Алпи с близки приятели. Блондинката публикува във Фейсбук кадри от снежната си ваканция, на които позира на пистата в луксозния курорт Сейнт Мориц. Снимките й обаче отново предизвикаха скандал, заради животинските кожи с които се е наконтила. Екозащитници я нападнаха, а тя им отвърна "Обожавам животните, но още повече обичам да ги нося!" - е, едва ли скоро ще стане любимка на народа...

Вижте фотогалерия: