Близките приятели на Брад Пит и Анджелина Джоли са ужасно притеснени от развоя на отношенията на актьорите и допускат, че сватбата им може изобщо да не се състои.

Според запознати напоследък двамата не спирали да се карат за какво ли не и можело изобщо да не стигнат до олтара, пише bliasak.bg.

"Всичко започна когато Брад предложи на Анджи да се оженят на 11 август, когато родителите му ще отпразнуват 50-тата годишнина от сватбата си и ще подновят брачните си клетви. Анджелина обаче го направи на две стотинки задето му минава през ума, че тя би се съгласила на двойна сватба, на която да не бъде в центъра на вниманието. Тя иска да бъде звездата на своя сватбен ден и не се поколеба да му го каже", разкрил човек от обкръжението на двойката.

"Анджелина нарани страшно много Брад като му каза, че се омъжва за него само, за да угоди на него и на децата, но въпреки това продължава да му се налага за всеки детайл от организацията. Анджи не знае какво означава думата "компромис". Той искаше да направи деня специален за нея, но тя продължава да го разочарова. Не знам още колко ще издържи той, но все повече техни познати се съмняват, че сватбата изобщо ще се състои", добавил източникът.