Калин Врачански е решил да се възползва от кризата и да вложи спестяванията си в недвижими имоти.

Според близки на секссимвола той печелел над 100 хиляди лева годишно от участия и хонорари за снимки и реклами.

Наскоро актьорът от сериала „Стъклен дом" си купил студио в един от най-посещаваните летни курорти Слънчев бряг, пише kliuki.bg. Апартаментчето се намирало в затворен комплекс, на 200 метра от морето и разполагало с всички екстри.

Калин решил, че моментът е подходящ за такъв вид инвестиция, тъй като цените на жилищата в курорта са много ниски заради свитото потребление на пазара.

За новата си придобивка платил символичната сума от 15 хиляди евро. Врачански се свързал с бургаска агенция за недвижими имоти, която му предложила студиото. Първоначалната цена била 18 хиляди евро, но след като собственичката на агенцията познала звездата, свалила сумата с 3 хиляди евро.

Красавецът вече се оглеждал и за други изгодни имоти, но този път в планинските курорти. Врачански проявявал интерес към предлаганите апартаменти и вили в Пампорово и Боровец. Сумата, която е отделил актьорът за планински имот, била 35 хиляди евро.

Звездата вече приключи снимките си в хитовия сериал „Стъклен дом“, но очаква съвсем скоро да подпише договор за участие в нов български сериал, който щял да повиши значително приходите му.

Снимка: Bulphoto