Любовните отношения между Калин и Силвия датират още преди той да стане звезда.

Двамата се запознават по време на следването си в НАТФИЗ преди повече от две години и след няколко излизания в обща компания силните им чувства избухват с пълна сила. Тогава Калин Врачански изобщо не подозира, че го очакват слава и шеметна кариера. Приятелката му също не блести като актриса, но има желание да се развива и работи упорито върху професионалното си усъвършенстване.

С времето двамата стават все по близки, докато дошъл денят, в който решили да живеят под един покрив. Това е и най-хубавият период на Силвия, която по това време пърха на крилете на щастието.

Но малкият дявол си знае работата… Точно когато всичко изглежда розово, се появяват проблемите. 2010 се оказва съдбоносна за Калин. През април стартира „Стъклен дом” и участието му в сериала го превръща в звезда. Бързата слава и егото на желан мъж повдигат егото на Врачански, който решава да се отдаде на бурен ергенски живот. През това време жълтата преса му приписва няколко краткотрайни връзки.

Блудният син обаче се осъзнава и в крайна сметка решава да се върне при старата си любов Силвия, пишат от kliuki.bg. Дамата с радост приема разкаялия се годеник в обятията си. От няколко дни двамата пак са неразделни и могат да бъдат забелязани романтично хванати за ръце из улиците на нощна София.