Майката на Луиза Григорова Ивет, която е шефка на модната агенция "Ивет фешън", била възмутена от стила на обличане на дъщеря си, писаха жълтите медии.

Според тях преди младата актриса обожавала скъпите и маркови дрехи, а сега станала много немарлива по отношение на външния си вид. Именно затова двете непрекъснато спорели.

Вижте как Ивет Григорова коментира информацията:

"Лъжа е, няма нищо вярно в написаното в жълтите медии. Всъщност Луиза си има свой стил на обличане. Наистина е по-различен от моя, Луиза се облича по-младежки. Двете сме много близки, разбираме се абсолютно за всичко", разказа майката на актрисата.

Двете изобщо не се карали и дори обикаляли заедно по магазините, а когато Луиза си хареса нещо, обикновено се допитва и до мнението на майка си.

"Иначе вкусовете ни много се различават. В моя гардероб има по-елегантни дрехи, докато в на Луиза са по-кежуал и по-тийнейджърски. Тя често обува кецове и във всекидневието си, а аз ги слагам единствено когато ходя на спорт", обяснява Ивет.

За всички лъжи, които се пишат в жълтите издания, Ивет Григорова казва, че не им обръща внимание. Най-малкото защото не си купува и не чете подобни медии, пише 24chasa.bg.

"Относно "Стъклен дом" мисля, че на Луиза й е мъчно, че вече снимаха последния сезон, защото всички бяха един прекрасен екип. Това беше сериалът, който отвори вратите на българското кино и най-вече на всички талантливи актьори."