Актьорите от хитовия сериал „Стъклен дом“ Луиза Григорова и Явор Бахаров ще обявят името на новия топ модел на България. Звездната двойка ще бъде отново рамо до рамо, но този път не на снимачната площадка, а на сцената на конкурса „Ивет Фешън Топ модел“.

Напук на слуховете за раздяла, двамата с удоволствие влязат в рок духа на тазгодишното шоу, за който ще се погрижат и любимите „Д2“. Събитието ще събере гости от модния бизнес и популярни личности на 12 декември в хитовия клуб „Найт Флайт“.

22 участнички ще се представят в три кръга пред погледите на жури, в което ще блестят моделите Кристина Милева, Силвия Димитрова, Никол Станкулова – лица, чиято шеметна кариера тръгва именно от конкурса. Сред тях се нареждат и Ваня Билева, Симона Стоянова, Глория Петкова и носителката на титлата „Мисис България“ 2011 Венета Харизанова, пише dir.bg.

Тежката дума ще бъде на Ивет Григорова, организатор на конкурса, който се превърна в марка след десет издания. Той се провежда след месеци издирване на красиви лица от цяла България.