Последните слухове около родните актьори Явор Бахаров и Луиза Григорова донесоха, че двамата са сложили край на връзката си, но не желаели да го разгласяват.

Запитани дали това е истина обаче, те отрекоха:

„Няма нищо такова, дори не съм чела подобни слухове някъде. Всичко помежду ни е наред както преди и не сме разделени“, отсече младата актриса, пише bliasak.bg.

Макар обаче красавицата да отрича за раздяла, двамата с любимия й дават красноречиви поводи хората да смятат точно обратното. Наскоро те се появиха заедно на светско събитие, където се държаха доста по-отчуждено един от друг от обикновено. Въпреки че се бяха хванали за ръце, на лицето на хубавицата беше застинала нацупена физиономия, а на това на Явор се четеше голяма доза пренебрежение.

По-наблюдателните гости пък забелязаха, че при всеки опит на Явор да скъси дистанцията с целувка или прегръдка, брюнетката го отблъскваше деликатно. Този факт провокира в присъстващите въпроса дали пък актьорите играят роля на все още влюбена двойка само в публичното пространство, а помежду им вече да са останали само приятелски отношения?

Снимка: Bulphoto