Жени Марчева, водещата на сутрешния блок на БНТ 1 “Денят започва”, била на нож с водещата от Би Ти Ви Диана Найденова, писаха жълтите медии тази седмица.

Двете журналистки работили заедно в “Дарик”. В началото били близки приятелки, но след това се изпокарали, допълват тези издания. Според тях дори се наложило и шефът на медията Радосвет Радев да ги помирява.

Вижте как Жени Марчева коментира тази информация:

"Лъжа e. С Диана Найденова се познаваме от 2002 година и вече 10 години сме приятелки. Не съм се карала нито с нея, нито с някого от колегите си. Имам благ характер и не съм конфликтна личност.”

*Диана Найденова (Снимка: Стоян Гребенаров)

Всъщност поредната измислица в жълтата преса водещата на “Денят започва” приема от добрата страна.

“Току-що се чух с Диана, много се смяхме. И освен това се уговорихме да излезем, не сме се виждали вече две седмици”, обясни тя.

За нея обаче е ужасяващо, че например другия път може на страниците на тези вестници да прочете, че е бутнала дете на пешеходна пътека, като тя дори няма шофьорска книжка, пише 24chasa.bg.

“Това, което са поместили, че съм се скарала с Диана - никого не наранява. Иначе в този материал няма нищо вярно освен името ми. Там пише, че съм била на аудиенция при папа Бенедикт XVI под ръководството на Цецка Цачева. Това също е лъжа. Това се случи през 2008 година, когато Ивайло Калфин беше вицепремиер и външен министър на страната.”