Красивата Йоана Буковска отнесе повече комплименти на наградите ''Максим'' завчера, отколкото отличените й колеги.

Причината бе повече от щастлива - синеоката актриса се появи в Театъра на армията със закръглено коремче, вероятно бременна в трети-четвърти месец.

Промененият й силует предизвика бурна радост сред присъстващите от гилдията, които заформиха опашка, за да я поздравят. Бъдещата майка обясни, че чака близнаци, пише lifestyle.bg.

Звездата от ''Дунав мост'' се омъжи миналото лято за експерта по европейски проекти Иван Давидов. Двойката е заедно от три години.

След тайно гласуване армейците дадоха наградата за главна женска роля на Алекс Сърчаджиева за органичното й изпълнение на Катерина в ''Железният светилник''. Призът във форма на спортен медал прие съпругът й Иван Ласкин. ''Железният светилник'' даде криле и на Ангел Генов, който също се сдоби с отличие за главна мъжка роля като Лазар в постановката на Асен Шопов.

Стефка Янорова бе поощрена в раздела за поддържащата роля на Стойна (и за участието й в ''Сега или никога" и ''Както ви харесва").

Кукла отнесе Нети за дъщеричката си Лилия, която се роди точно преди година. Между раздаването на максимите военната трупа го удари на бурни танци на фона на хитовете на ''Бийтълс", изсвирени от Дони, Коцето-Калки, Славчо от Б.Т.Р. и Венко Поромански от ''Те". В купона се включи и ресорният зам.-министър Митко Тодоров, който преди оглавяваше трупата.

Снимка:Bulphoto